Dronefoto: Frank Rune Isaksen, frikant.no
IMG_0525

Leilighet 1

Boareal: 72
Antall soverom: 2

Detter er vår minst leilighet med 2 soverom og fire gode senger. Kjøkkenet er fult utstyrt og har bla Micro, oppvaskmaskin, stor komfyr med fire stekeplater & ovn, kaffetrakter og vannkoker. I stua er det spisebord med plass for fire voksne og en behagelig sofa foran en tv med bla norske og tyske tv kanaler. Leiligheten har bad med dusj, toalett og vaskemaskin.

IMG_0525

Leilighet 2

Boareal: 95
Antall soverom: 3

Dette er vår nest største leilighet med tre soverom med seks gode senger.Kjøkkenet er fult utstyrt og har bla Micro, oppvaskmaskin, stor komfyr med fire stekeplater & ovn, kaffetrakter og vannkoker. I stua er det spisebord med plass for minst seks voksne og en behagelig sofa foran en tv med bla norske og tyske tv kanaler. Leiligheten bad med dusj, toalett og vaskemaskin i tillegg har leiligheten et ekstra toalett.

IMG_0528

Leilighet 3

Boareal: 165
Antall soverom: 6

Dette er vår største leilighet/hus med 5 soverom men med mulighet for et ekstra rom slik at det kan bo opptil 12 voksne. Sengene er av god kvalitet og skal sikre hvile slik at fiskeren er opplagt til å fange storfisken neste dag. Leiligheten har bad med dusj og toalett, et bad med dusj og i tillegg to separate toalettrom samt eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er fult utstyrt og har bla Micro, oppvaskmaskin, stor komfyr med fire stekeplater & ovn, kaffetrakter og vannkoker og et stort spisebord med 12 behagelige stoler. I stua er det behagelig sofagruppe og stoler foran en tv med bl.a. norske og tyske tv-kanaler.